måndag 1 mars 2010

Topp 3 Helgens bästa fynd

1. Växasäng till litet troll. En sån som vi letat efter, rätt färg, nästgårds, (tillräckligt) bra skick, inklusive madrass. Blott 150 riksdaler på Blocket.

2. Ny klädsel till hörnsoffan - halva priset på den stora affären vi vet alla vilken...

3. Vardagsrumsmatta. Även om det var rea så kanske inte det mest fantastiska var att vi fyndade utan att vi överhuvudtaget fick tummen ur och köpte en. Det kanske var onödigt - vi har ju ändå klarat oss utan i, hm, låt se... åtta månader!! 

2 kommentarer:

  1. Blir lite nyfiken på sängen (eftersom jag funderar i samma banor...). Behöver man växasäng/vill man ha det? Har hört så många som säger "köp 90-säng direkt"... Vad har ni hittat för fin säng? Hur har lilltrollet tagit nyheten?

    SvaraRadera
  2. För oss är det mest platsbrist som ligger bakom behovet av en växasäng - och så är det förstås lite mysigt också. Vi kör "vikare" från IKEA, köpte den första billigt av gamla grannen. Skulle inte lägga massa pengar på en växa/juniorsäng utan då skulle jag gå direkt på 90 x 200. Grabbarna delar rum nu, sen blir det nog våningssäng (eller loftsängen som står på vinden) men H är lite för liten än.

    Litet troll har MYCKET svårt att somna... När han väl knoppat in är det inga problem men att slappna av och ligga stil när man kan kliva upp går sådär...

    När vi skulle köpa säng till F köpte vi en fullstor (loftsängen) men den har vanlig skummadrass. Kidsen väger ju så lite så de behöver inte lika mjukt som vi andra elefanter. Plus att det är överhängande risk att madrassen får stå ut med en hel del :-)

    SvaraRadera