fredag 5 juni 2009

Mera mitt-e-mellan!















Det går framåt! Sovrummet är nu grönt - det rosa är inte en bård utan bara den extra dyra extra bra maskeringstejpen... :-) Efter ytterligare en strykning efter att fotot togs är den nu ett minne blott!

Man har ju alltid en vision om hur saker och ting ska gå till - till exempel hur det BORDE gå till när man väljer färger som man ska stå ut med i några år framöver... Man kanske sitter i skuggan på verandan i en skön solstol med knäna uppdragna, sippar på en kopp hälsosamt grönt te och låter sig inspireras av en eller ett par inredningstidningar.

Så gick väl inte det här färgvalet till precis... Vi var i färgaffären (för typ trettiåttonde gången) och hämtade färgprover eftersom vi inte riktigt kunde komma överens om exakt vilken nyans vi skulle ta - även om vi efter en kort överläggning beslutat oss att hålla oss till ett fåtal färger som färgtillverkaren bestämt är säsongens färger. När vi kom ut på parkeringen tittade vi på varandra och sa "äh, gå in å köp".

Minsta rummet som ska bli någon slags kontor blev blått lite åt det turkosa hållet (förlåt svåger). Även här ser vi den extra dyra tejpen... I kidsens rum är tre väggar vita (iallafall nästan) och en vägg är knalligt limegulgrön.

Snabba beslut men det känns rätt - och om man ångrar sig går det ju snabbt att byta färg, eller hur! Efter takmålningen känns lite väggrollning som en fis i rymden. Hm, jag har iofs inte rollat mer än en halv kvadratmeter men jag har ju sett hur fort det går :-)

2 kommentarer:

  1. Åh vad kul att följa er renovering! (Blir så nyfiken på vart ni köpt hus, men jag gissar på SB?)
    Vad fint det blev med att få taken vita. Det borde vara förbjudet med all den furu som byggdes på 90-talet :-D

    SvaraRadera
  2. Så ni har köpt hus, vad roligt! Det är så skoj att renovera och fixa så att det blir fint! Lycka till med projekten :)

    SvaraRadera