söndag 6 juni 2010

Blivande vallhund?!

Eller ja, han ÄR ju en vallHUND - men kommer han bli en VALLhund :-) I torsdags kväll fick vi hänga med på Flaxavalpträff hos Eva, tusen tack för en rolig och nyttig kväll! Gav mersmak hos både hund och matte. Ingen av Ozzys kullsyskon bor i närheten så det är superkul att träffa hundar i ungefär samma ålder (och deras mattar/hussar förstås).

Första besöket hos fåren avlöpte väl - sen att Ozzy är allmänt ohängd utanför hagen hade ju inget med ulltottarna att göra... Vi spankulerade runt i hagen, åt lite (hm, några ton) skit och gjorde försiktiga närmanden. Svårt för mig som aldrig vallat förut att göra något utlåtande men såhär har Eva skrivit i sin blogg "Ozzy var helt klart intresserad och man kunde se glimtar av god djurkänsla.". Det låter ju bra så vi tror på det :-D
Här är vi i hagen och tittar på fåren - vad jag tänker på har jag ingen aning om men av minen att döma måste det vara något viktigt... Bilden har jag lånat av Eva - klicka på "Flaxavalpträff" längst upp i inlägget så hittar du fler fina bilder och annat från i torsdags!
Anna fångade O på bild när han tänker smita ut från hagen och stöter på patrull... Bilderna lånade från Annas blogg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar