lördag 30 maj 2009

Före..

Måla, måla, måla, måla... I torsdags fick vi nycklarna till nya huset och på kvällen drog operation måla tak igång. Och det är liksom inte bara att rolla lite... Eftersom det är panel i taket måste man dutta in i hålen mot listen, finlira i alla "dalar" och på listerna - sen rolla lite. Alltihop minst tre gånger. Vi införskaffade iallafall någon slags spärrfärg så vi kunde hoppa över att lacka kvistarna. Första stykningen tog i runda slängar 35 timmar, exklusive förarbete. TUR att vi får hjälp av snälla föräldrar och syskon!!

"Före-bild" tagen från allrummet på övervåningen, fin vy över både tak och heltäckningsmatta. Titta noga, snart ett minne blott :-) Så här ljust och fint är det redan efter två strykningar, från hallen mot vardagsrum på bottenvåning. Kök in till vänster och tvättstuga in till höger.


Vårens (sommarens??) varmaste dag hittills och man står inne i overall och målar... nåja, det var för varmt för att vara ute ändå ;-)

TUSEN TACK för all hjälp!!




1 kommentar:

  1. OH vad roligt att få se lite bilder från huset! Ser ut att bli hur fint som helst - KUL! Om än mycket jobb förstås... Ser fram emot fler efter-bilder!!
    Kram!!!

    SvaraRadera