måndag 25 maj 2009

Temperaturen är hög uti kroppen...

...närmare förti än trättioschukommafäm, så skare vara när ångan ä åppe... Näe! Det är alldeles olämpligt att att ha feber faktisk. Den som skrev det där spelar i samma liga som den som påstog att frukt är också godis!

Alltså, vi är sjuka. Allihop. Igen. Som sagt, temperaturen är hög uti kroppen, definitivt närmare förti än trettioschukommafem.

En sån här fin försommarkväll hade ju helt klart bäst avnjutits på altanen med nåt medelklassfancy som vitt vin och räkor. Men nej, vi ligger inne i soffan och knaprar alvedon och halstabletter. Jag är lite piggare idag efter att ha sovit/svettats bort i stort sett hela gårdagen, nu är det sambons tur att ha frossa så soffan hoppar. Så har sitter/ligger vi och tittar på TV utan att förstå vad som visas medans vi försöker föra våra skakande händer med tabletter mot uttorkade läppar för att få aningens lindring - och är väldigt oroade av att paketet snart är tomt och det är högst osäker om någon är i form för att skaffa mer i morgon... Grym knarkarkvartvarning alltså!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar