onsdag 27 april 2011

Ljuset i agilitytunneln

Äntligen utomhussäsong! Äntligen hänga på klubben och träna! Även om det är toppen med ridhusträningen under vintern så är det ju bara så skönt att vara... ute! Träningsgruppen på Knivsta BK som drog igång idag är ett härligt gäng - några som jag känner sen innan och några nya bekantskaper. Vi är på lite olika nivå men alla kunde ändå träna på sitt, känns som vi kommer få bra träningar.

Känns som om det gått framåt med yttepyttemyrsteg i agilityn på sistone - har liksom typ kört fast på typ... alla hinder... Men ikväll kändes det som att vi en och annan polett ändå trillat ner för jag hade en sååå duktig hund! Han kunde (nästan) hålla sig i skinnet när han var lös och han anstränger sig för att göra rätt - men ibland orkar han bara inte hålla ihop. Han sitter sååååå duktigt i "starten" - tack Maria för att du påminde om att gå tillbaka och belöna - det beteendet ska vi behålla! Jag körde hopp - makarontunnel - hopp och det funkade fint åt båda hållen. Kvällen rundades av med ett rejs med Wilda - vilken brud :-)


1 kommentar:

  1. ja, visst känns gänget bra!!! Kommer bli kul! Ozz är så häftig och du är duktig på att träna hund så det kan ju inte bli annat än skitbra till slut. Lita på honom bara!
    Men jag vet hur det känns - hade en nästan lika vildhjärna i Aston för ett år sen och det är bara att vara den som är envisast...

    SvaraRadera