måndag 10 augusti 2009

Blixtar och dunder, magiska under!

Kors i min gamla galosch!
Ett under har skett!!
Vi har nu kortat ner den tid det går åt att natta litet troll från
sidådär fyra timmar till sisådär fyra minuter!!

Han somnar (nästan) sött i sin egen säng (idag kl 18.46) och sover (ganska) gott till sju (vilket nuförtiden känns som någon slags gökotta) och det är ju alldeles lagom med tanke på stundande tidiga morgnar med lämning på diverse olika inrättningar.

Och idag var det första dagen på inskolningen! Först till dagmamman på förmiddagen med Hampus och sen till dagis på eftermiddagen med Fabian... ja, alla var med hela tiden förstås så alla var ungefär rätt trötta på eftermiddagen. Eftersom Närdaghemmet inte har någon småbarnsavdelning så går de barnen hos tre dagmammor som har nära samarbete med förskolan.

Allt har gått bra, Hampus fattar nog inte vad som är på gång (fast det gör han säkert för man underskattar ju ofta/alltid knoddarnas förmåga) och Fabian är helt på det klara vad som gäller. Han spanade in en helikopter när vi var på förskolan i början av sommaren och han gick direkt och började leka med den. I morgon gör vi om allt igen!

2 kommentarer:

  1. Låter som en kanonbra lösning för småbarnen tycker jag! Hoppas det går bra för alla inblandade ;-) Imorgon är det vår tur!

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Välkommen egentid!! Vi ses ikväll på tävlingen.
    Kram

    SvaraRadera