torsdag 3 mars 2011

England!

Kors i taket! Tänk att vi kom iväg! Fortfarande förvånad att jag lyckades få tummen ur och boka biljetter till England åt mig och Fabian. Vi lämnade Arlanda i torsdags eftermiddag - siktet inställt på Sandwich och familjen Mälarstig. 
I måndags kväll fick vi åter svensk mark under fötterna. Då hade vi haft supehärliga dagar med prat, lek, sol på näsorna och några timmars storstadspuls.  När vi vaknade på fredag morgon strååååålade solen och en vårljum vind fladdrade runt! Promenad i ett närliggande friluftsområde och lek på rolig lekpark stog på schemat.


Lördagen bjöd på klassiskt engelskt väder (sånt man uppskattar som turist - att få uppleva det genuina äkta liksom :-)) och vi ägnade oss åt sightseeing och uppladdning av lördagsgodis. På söndagen var det fint men inte så varmt - dock tillräckligt varmt för fem timmar i en fin djurpark. En del av djuren mådde sisådär men de flesta såg ut att ha det okej (med djurparksmått mätt...). För att undvika att skicka kolestrolvärdena rakt upp i skyn höll vi oss till medhavt fika - rolig uppfinning den där smörgåspåsen. Tveksamt dock vem som egentligen glor på vem... halvägs in i lunchen upptäckte vi ett gäng apor som satt och stirrade på oss.... 
Fabian och fina Iris - iallafall någon som är sugen på ett fluff!
Kompisar!
En timme på Hamleys...
...och lite kultur hann vi klämma in på väg till flygplatsen!
Vi har haft det toppen! Stora kramar till Malin med familj som stog ut med oss i nästan fyra dagar - vila er nu för vi vill snart komma tillbaka!!

4 kommentarer:

  1. Hmm, försökte skicka en kommentar igår, men det gick visst inte så bra. I alla fall...så härligt att komma iväg och få lite ensamtid med Fabian. Ngt sådant skulle vi behöva få till i vår familj också.

    Kram på er
    Karolina

    SvaraRadera
  2. Men vilken stor kille du reste med! Lyckos du! Och ni kan ju flyga ...!
    monstermostern

    SvaraRadera
  3. Jag är så glad att ni kom och även om vi var trötta efteråt så var det absolut värt det. Nu riktar vi in oss på att ses hemma hos er i påsk.
    Kraaaaaaam

    SvaraRadera
  4. Härligt ni verkar ha haft de!

    Va kul att resa med en stor och glad kille!!

    Kul och hälsa på Malin och famljen måste de varit!!

    SvaraRadera